بایگانی برای می, 2014

ساوه مقام نخست کشور در صادرات تخم مرغ را دار است

۱ نظر

رییس شبکه دامپزشکی: ساوه مقام نخست کشور در صادرات تخم مرغ را داراست

ساوه- ایرنا- رییس شبکه دامپزشکی ساوه گفت: این شهرستان مقام نخست کشور در صادرات تخم مرغ را در سال جاری به خود اختصاص داده است.

سید ˈمرتضی میراسلامیˈ روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تاکنون ۳۴۰تن تخم مرغ به ارزش ۱۷ میلیارد ریال از این شهرستان به کشور عراق صادر شده است.

وی با اشاره به این که برای صادرات ۲۰۰ تن دیگر درخواست صادرات شده است، اظهار کرد: ارسال این میزان از امروز در قالب محموله های ۲۰ هزار کیلوگرمی از طریق مرز شلمچه و گمرک خرمشهر آغاز شد.

وی بیان کرد: حجم صادرات این ماده پروتئینی در سال جاری در کشور بی نظیر بوده و تاکنون در شهرستان و استان این میزان صادرات تخم مرغ انجام نشده است.

مدیر جهاد کشاورزی ساوه گفت: ماهانه ۴۵۰ تن تخم مرغ در چهار واحد پرورش مرغ تخم گذار این شهرستان تولید می شود.

ˈحسن شریفیˈ افزود: این میزان جدای از تامین نیاز بازار این شهرستان و سایر استان ها به خارج از کشور نیز صادر می شود.

هم اکنون ۱۴۳ واحد صنعتی پرورش دام و طیور در شهرستان ساوه فعال است.ک/۳


مسابقه شناسایی تصاویر قدیمی وتاریخی اهالی جوشقان ساوه

۱ نظر

تصویراهالی خوب وقدیمی خطه جوشقان ساوه

تصویرشماره ۱ :

Untitled

 

تصویر شماره ۲ :

 

1001

 

 

 


شماره حساب کمک به ساخت امامزاده هاشم(ع)جوشقان ساوه

۱ نظر

باشروع عملیات ساخت امامزاده هاشم (ع) نیاز به کمک خیرین واهالی خوب جوشقان ساوه می باشد.

شماره کارت بانک ملت شعبه نوبران:

به نام آقای محمودقلیچ خانی(رئیس هیئت امنای امامزاده هاشم(ع) جوشقان ساوه)          

                          ۶۱۰۴۳۳۷۲۳۹۸۵۴۶۹۶

 

SAM_1704-375x500 34-409x500

 

 


آخرین اخبارازامامزاده هاشم(ع)جوشقان ساوه

بدون نظر

باتلاش،کوشش وزحمات خالصانه مستمر آقایان حاج محمدنبی محمودی فر وحاج محمودقلیچ خانی ریئس هیئت امنا ودیگراعضای امنای امامزاده هاشم(ع) واهالی خوب جوشقان ساوه ومجری طرح آقای مهندس جانی ودیگرزحمتکشان درهفته های گذشته کارهای مهمی درارتباط با امامزاده هاشم(ع)جوشقان ساوه  بامجوز ونظارت اداره اوقاف وامورخیریه شهرستان ساوه صورت گرفت .

 

۱- جلسات مستمر با آقایان وهابی و قلیچ خانی واخذ موافقت جهت افزایش حریم امامزاده وآواربرداری آنها .

 

۲ – چندین مرحله آواربرداری درسطح واطراف امامزاده بانظارت مجری طرح آقای مهندس جانی.

 

۳ – از روز پنجشنبه۲۵اردیبهشت ماه آجرچینی اطراف امامزاده  بانظارت مجری طرح جهت شروع اجرای فنودانسیون آغازگردید .

 

۴ – کمکهای مالی اهالی وخیرین با پیگیری وزحمات آقای حاج محمدقلیچ خانی ادامه دارد.

 

۵ – خرید وحمل مصالح آغازگردیده.

DSC08827

DSC08777

DSC00005 DSC00007IMG_2816DSC00014DSC00011


درد جوشقان دغدغه من (ازنوشته های زیبای آقای علی اکبرقلیچ خانی)بخش چهارم

۵ نظر

درد جوشقان دغدغه من :

در سال جدید قسمت شده چند باری به دهات رفته ام. البته بیشتر برای عزا و برنامه های اینطوری . خدا همه رفتگان از پیروان حضرت مولا را غریق رحمت نماید. یکباری از این سفرها ، بعد از سفره ناهار خیرات که در مسجد پهن بود، توفیق چند دقیقه گفت گو با شریعت بهادری عزیز را داشتم با او در مورد ده و برنامه هایی که برای دهات دارد، صحبت کردیم. گفتم در حد بضاعت اگر برنامه ای کلاسی شد در ۶ ماهه اول سال که بیشتر به ده سر می زنم می توانم در خدمت باشم  کتابخانه مسجد و مدرسه را دستی به سر و رویش بکشیم کتاب هایی که حوصله  مردم روستا می کشد و بدردشان می خورد بخریم و تجهیزش کنیم و از این حرف ها. تشکر کرد شریعت بهادری  نکته ای گفت که خیلی ذهن مرا درگیر خودش کرد. جای تاسف دارد. گفت مدرسه دهات دیگر دانش آموزراهنمایی و متوسطه نمی گیرد. تعداد دانش آموزان  آن قدر نیست که بخواهند معلم بفرستند. مدرسه آن شور و حال قدیم را ندارد گفت بنده خدا آقای خلج هم مدیر است هم معلم است و کلا همه کاره مدرسه است . او خیلی دارد زحمت می کشد و تلاش می کند بچه های ده برای دوره راهنمایی ومتوسطه می روند نوبران و غرق آباد و…

سال های دور هم تمام دانش آموزان مدرسه، بچه های دهات خودمان نبودند. الان در سر کارمان  همکاری دارم که برای چند تا دهات بالاتر است او دوره مدرسه اش را به دهات ما می آمده . چه شده که آن رونق و محوریت از جوشقان رفته ؟

مشکل اصلی اش خودمان هستیم هم دهاتی ها. چطور؟ یادتان هست مثلا بیست سال پیش دهات این قدر خانه نو و سیمانی و تر و تمیز نداشت ولی زندگی دراو جاری بود. مردمی هم که بودند در همان خانه های کاهگلی داشتند زندگی روستایی می کردند، برایشان دهات مهم بود. خرج و برج خانه را از همین دهات در می آوردند وقتی جمعیت سکونت  دائمی مردم ساکن دهات زیاد باشد به همان نسبت توجه و امکانات و شرایط بهتر اجتماعی را برای دهات به ارمغان می آورد.

ولی حالا چه؟ خیلی هامان به ده، نگاه توریستی و تفریحی داریم که بیاییم آن جا خوش بگذرانیم ، و یا دوره بازنشستگی مان را قراردایم به رجعت به دهات و سرگرم کردن خودمان با تکه زمین کشاورزی و خلوتی و پاکی ده.

همشهریان! این نگاه و این طور برخورد کردن ، برای جوشقان زندگی  و رشد و شکوفایی نمی آورد. باید شرایط زندگی جوانان و همچنین علاقمندی و گذران عمر در ده را برای ساکنین همیشگی ده ، برای کودکان ، نوجوانان، چه دختر و چه پسر در روستا ایجاد کنیم تا بتوانیم باز مثل قبل، شور و نشاط زندگی روستایی را در ده زنده کنیم.

من سالهاست که فقط برای مراسم ختم به ده آمده ام . از عروسی در دهات خبری نیست . عروسی هامان را جای دیگر می گیریم، عزا و دفن و کفن را منتقل کرده ایم به روستا. واین رفتارها ، شور و نشاط روستا را از بین می برد. برای داشتن روستایی آباد، باید آبادانی ایجاد کرد نه خانه های شیک و فانتزی رنگارنگ که سالی ، ده ماه ها خالی از سکنه است و ساختیم یا برای خوشگذرانی کوتاه مدت یا برای ادامه همان ختمی که عرض کردم.

عدم تامین زندگی و آینده شغلی و اجتماعی باعث مهاجرت جوانان و افول زندگی پرنشاط روستایی از جوشقان شده، و این حق سرزمین مادری مان نیست. اگر می بینیم که چقدر جوشقان خوبست برای ایام بازنشستگی ، به این معنا نیست که به درد زندگی پر شور و کار جوانی نمی خورد . آن قدر که فکر کرده ایم چگونه جایی برای استراحت در جوشقان بسازیم، نیاندیشیده ایم که چگونه کاری، تولیدی ، کشاورزی صنعتی و… راهی که بتوان میزان امیدواری و ایجاد آینده خوش زندگی برای همین کودکان و نوجوانان روستا ایجاد کنیم و خود روستاییان مان را برگردانیم به سرزمین مادری شان.

خیلی هامان تمکن مالی خوبی داریم  ولی خیلی از همشهری ها هم هستند که در شهر دارند کارگری می‌کنند با کمترین حقوق تا زندگی بچرخانند، خیلی هاشان راضی اند به نصف حقوقی که از شهر در می آورند در جوشقان داشته و تا آخر عمر از جوشقان بیرون هم نروند . و چرا نباید چنین کرد و چنین ظرفیتی را ایجاد کرد؟

شدنی نیست که هست، در خیلی از روستاها این کار را کرده اند . ظرفیت کشاورزی ده را اگر بالاتر ببریم می توان صنایع مرتبط و مکملش را هم آورد و همین جا کار کرد. دامداری گسترده و صنعتی راه انداخت، کاشت گل کرد، کارخانه آبمیوه  و کمپوت با همین محصولات کشاورزی راه انداخت. زمین ده خیلی ارزان تر از شهر است، تولید و شرایط ایجاد اشتغالش بسیار ارزانتر از هر شهری است . کارکنانش هم با همه خوبی وبدی شان از خودمان هستند و چه چیز بهتر از این که ثروت مان بدرد خودمان ،همشهریان مان بخورد و رونق و شور و نشاط زندگی به روستا برگردد و زمین های کشاورزی ده، باردگر تولید و برداشت به خود ببیند.

اگر زندگی را در روستا به راه بیاندازیم با خودش سایر امکانات و توجهات و آبادانی ها را می آورد. مسجدش آبادتر، امامزاده اش پر زائر، کوچه هایش پر از خرد و کلان می شود. روستا جای زندگی است. احترامش کنیم و آن طور که شایسته اش است آبادش نماییم.

 وقتی  توجه و دقت به زندگی روستایی  مان کم شود همان بلایی که  دارد سر آن مدرسه پر ظرفیت  می آید سر زمین های کشاورزی  هم خواهد آمد، سر آب کشاورزی  و … زنگ خطری است جدی بگیریم  ، زمان فرصت است از دست  ندهیم . خدا بیامرزد شیخ احمد  را. به همت او دهات ما در  خیلی از امکانات در روستاهای  اطراف رتبه اول بود… الان هم  در بین همشهریان، افراد متمول،  تحصیل کرده، صاحب مناصب لشگری  و کشوری کم نیستند که بتوانند  روح حیات را به روستا برگردانند . یادمان باشد کار شدنی را  تا انجام ندهی نمی شود.

ارادتمند : علی اکبرقلیچ خانی

تصویر سالهای دور جوشقان ساوه :

حضورگسترده دانش آموزان در  مدرسه جوشقان ساوه

Image (39)Image (6)

تصویر امروز جوشقان ساوه :

سکوت وخلوتی در مدرسه جوشقان ساوه (درد ودغدغه ما)

IMG_2470IMG_2469IMG_2337IMG_2517


نظرداده شده توسط دلسوزان درمورد نوشته : دردجوشقان دغدغه من

بدون نظر

ساوه آقای رضا فضلی : مدیرسایت سلحشوران آریایی(خواهرزاده شهیدگرانقدرفریدون قلیچ خانی) 

سلام براستاد عزیزعلی اکبر قلیچ خانی :

واقعا حیف است روستایی که برای خود نامی در آن دیار به جا گذاشته است اکنون به مسافرخانه ای تبدیل شده است ،برای رفاه و تفریح ایام و روزهای سخت که در شان ان روستا نیست ولی می توان با کمی تفکر و ایجاد انگیزه میان همشهری ها کاری کرد ماندگار و شهری ساخت که در رویاها هم نمی توان ساخت و آن هم به مسئولین مربوط می شود که انگیزه را به مردم فهیم بدهند، تا برای آبادانی قدم بردارند.  

ممنون از آقای قلیچ خانی و آقای شریعت بهادری که نقش مهمی برای ایجاد انگیزه در بین همشهری ها نموده است .

خانم مریم قلیچ خانی :

وجدان صدای خداست

ایا روستایی که خود اوازه ی شهرت بود اینگونه خاموش و درهم شکسته گردیده است ایا حق روستای شهید پرور است این است که اینگونه مورد بی مهری قرار بگیرد
ایا سرزمین پدری باید اینگونه باشد ؟
خدایا تورا قسم میدهم به پهلوی شکسته فاطمه زهرا (ص) و خدایا تورا قسم میدهم به فرق شکسته امیر مومنین (ع) و خدایا تورا قسم میدهم به گلوی بریده امام حسین (ع) کسانی که برای این ابادی زحمت میکشند را حافظ و نگهدارشان باش و تمام حاجتمندان را حاجت روا بفرما و تمام اسیران خاک را با سفر حضرت ابوالفضل همنشین بفرما .

برادر بزرگوار اقای شریعت نیز عاقبت بخیر بفرما

آقای علی قلیچ خانی :

باسلام
تشکر می کنم از نوشته عالی آقای علی اکبرقلیچ خانی. به امید موفقیت روزافزون . وتشکر از زحمات جناب اقای شریعت بهادری بابت انعکاس مطالب دلسوزان وفرهیخته گان جوشقان.

آقای حمیدرضاقلیچ خانی :

سلام درست مدرسه خلوت شده اما نباید همه را به گردن بی توجهی مردم دانست الان به علت وجود وسایل رفت و آمد سریعتر وجاده بهتر مردم مرتب رفت و امد می کنند و ساکن نمی شوند مدرسه هم به همین دلیل شاید روستاهای دیگر مدرسه ساخته شده قبلا مجتمع بود واز جاهای مختلف می آمدند همه این دانش آموزان برای روستا نبودند. اما الان مدرسه بیشتر شده شاید آمدن به نوبرا ن خیلی کم هزینه تر و پر منفعتر از مدرسه ده باشد. باید فکر های دیگر ی کرد تا جمعیت بیشتر شود. به امید آن روز…

آقای محمدرضا خلجی (رئیس شورای اسلامی روستای جوشقان ساوه)

 

جناب آقای علی اکبر قلیچ خانی
با سلام
ضمن تشکر از بیان نظرات ارزشمندتان امید است همه اهالی شریف جوشقان دغدغه ها وراه کار های سازنده خود را اظهار نمایند تابا خرد جمعی وهمت عالی گام های بلندی در جهت آبادانی روستا برداشته شود.
اینجانب در مورد مدرسه مطالبی را تقدیم میکنم ودر فرصت های آتی به سایر موارد خواهم پرداخت.
افت شدید جمعیت منطقه وروستا به دلیل مهاجرت های فراوان به شهر ها تنها عامل وضعیت کنونی مدارس جوشقان وبسیاری روستاهای دیگر است.در سالهای نه چندان دور که همه به یاد داریم در تمام روستاهای همجوار  مدرسه های ابتدایی با جمعیت بالا دایر بود .دانش آموزان این روستاها بعد از دوره ابتدایی برا ی ادامه تحصیل به مدرسه راهنمایی جوشقان می آمدند.از هر یک از این روستا ها گاهی سی تا چهل نفر می آمدند خود دهات هم شصت تا هفتاد شاگرد ابتدایی داشت .ولی اکنون کل شاگردان روستا زیر بیست دانش آموزاست و مدارس ابتدایی روستاهای همسایه نیز یا سالهاست بسته شده یا تعداد بسیار کمی شاگرد دارد که اگر همه آنان (پسر ودختر) بعد ازاتمام دوره ابتدایی یک جا جمع شوند نمی توان یک کلاس راهنمایی تشکیل داد .مثلا”آبادی خودمان فقط سه تا کلاس ششم دارد(۲دختر و۱ پسر) آیا با این تعداد می شود کلاس راهنمایی داشت؟
راجع به ساختمان وسیع مدرسه هم که بلااستفاده مانده است می توان با استفاده از ظرفیت های موجود و کمک اهالی وهمکاری ادارات ،دانشگاهی تأسیس کرد تا از آن به نحو احسن استفاده شود(رشته های کشاورزی و….) دراین صورت به احتمال قوی رونق وشور نشاط دوباره به روستا بر خواهد گشت.


فرارسیدن میلاد با سعادت مولودکعبه حضرت امام علی امیرالمومنین(ع)برمسلمین مبارک باد

۱ نظر

فرارسیدن ایام با سعادت میلاد مولود کعبه حضرت امام علی امیرالمومنین(ع) و روزپدر بر شما مبارک باد .

 

download (2)images (2)downloadimages (3) images


میلاد امام محمدتقی (ع)جوادالائمه مبارک باد

بدون نظر

download (1) images


پرندگان آهنین برفراز سی متری جی محله اکثریت اهالی ساوجی ها وجوشقانیان مقیم تهران

۲ نظر

پرندگان آهنین بر فراز “سی‌متری جی” تهران (توسط ایسنا) گزارشی از محله قدیمی ما

بر اساس تحقیقات انجام شده، ناشنوایی انسان‌ها بیش از آنکه به خاطر کهولت سن باشد در اثر قرار گرفتن در معرض آلودگی صوتی به وجود می آید.

آلودگی صوتی هواپیما مهمترین آلودگی بعد از آلودگی صوتی بزرگراه‌ها است. هواپیمایی که در حال نشستن است هنگامی که ارتفاع آن کمتر از ۶۰ ‏متر می شود صدایی بیشتر از ۱۰۰ دسی بل ‏تولید می کند. این در حالیست که خط قرمز آلودگی صوتی تهران ۵۰ تا ۶۰ دسی‌بل می‌باشد.

‏ خیابان سی متری جی اصلی‎ترین خیابان محله امام زاده عبدالله واقع در غرب تهران است و در حال حاضر بیشترین آسیب را از آلودگی صوتی هواپیماهایی که بر فراز تهران میگذرند میبیند. آثار آلودگی صوتی هواپیماها بر سلامتی، رنجش و آزردگی ساکنین، مدارس، پارک‌ها و اماکن عمومی، حیوانات و حتی ارزش املاک این منطقه قابل تامل و بررسی است. ساکنین اذعان دارند که با تمام اعتراض‌ها و تلاش‌های انجام شده هیچ حرکتی جهت رفع مشکلات منطقه صورت نگرفته است.

در این مجموعه‌ی تصویری تلاش شده است تا هواپیماهایی که از آسمان سی‌متری جی می‌گذرند و به رهگذران آشنا و همیشگی این منطقه تبدیل شده‌اند در کنار زندگی روزمره‌ی مردم به تصویر کشیده شوند.

 

مهدی قاسمی – ایسنا

Mehdi Ghasemi9

Mehdi Ghasemi27 Mehdi Ghasemi1 Mehdi Ghasemi11


شیخ رجبعلی خیاط (نوشته آقای علی اصغرقربانی)

۲ نظر

 

 


شیـخ رجبـعلـی خیـاطـ:

˙·٠•♥
این چـرخ خیاطـی سینگــر را ببینید ؛
همه قطعات ریز و درشتش مارک مخصوص کارخانه را دارد.
می خواهند کوچکترین پیچ هم نشان این کارخانه را داشته باشد.
انسان مؤمن هم، همه کارهای بزرگ و کوچکش باید نشان خدا را داشته باشد.

فراخوان شعرانتظار

بدون نظر
 

 

 مدیر فرهنگ و ارشاد زرندیه از اعلام فراخوان هفتمین دوره شعرانتظار با همکاری انجمن ادبی مهر خبر داد.

احمد جوانمرد گفت: علاقه‌مندان می‌توانند جهت شرکت در این فراخوان آثار خود را در قالب موضوعات انتظار، مهدویت و موضوعات آزاد به نشانی شهرستان زرندیه، مأمونیه، میدان امام حسین(ع)، خیابان پارک ملت، حسینیه حضرت خدیجه(س) دبیرخانه اداره فرهنگ و ارشاد زرندیه و یا به نشانی اینترنتی ershadzarandieh@gmail.com ارسال کنند.

 

 

وی در ادامه افزود: علاقه‌مندان تا ۱۰ خرداد سال جاری فرصت دارند آثار خود را ارسال کنند.

 

 

وی با بیان اینکه این مراسم ۲۲ خرداد امسال برگزار می‌شود گفت: به هفت اثر برگزیده جوایز نفیسی اهدا خواهد شد و اشعار آنها به عنوان ویژه‌نامه به چاپ خواهد رسید.

 


مراسم بزرگداشت مرحومین اردیبهشت ماه۹۳جوشقانیان(باعرض تسلیت به بازماندگان مرحومین)

بدون نظر

۴ – مراسم ختم مرحوم مغفورحجت الاسلام حاج عباس محمدی(دامادآقای خداورن اسماعیلی)روزپنجشنبه اول خرداد ماه۹۳ ازساعت۱۰صبح الی۱۲ درحسینیه سیدالشهدا(ع)درشهرک ولی عصر(عج) انتهای سجادجنوبی خیابان عمرانی برگزارمی شود.

۳ – مراسم ختم مرحوم مغفورحاج عبدالحسین الله کرمی ،قاری قرآن مجید (پدرشهیدگرانقدرعلی الله کرمی ) روزپنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۹۳ ازساعت ۱۶/۳۰ الی ۱۸ درمسجد قمربنی هاشم (ع) واقع درخیابان سی متری جی روبروی بانک ملی برگزار می شود .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

۲ – مراسم ختم مرحوم مغفور منصورقلیچ خانی (فرزندگرامی مشهدی ابراهیم قلیچ خانی نوه مرحوم حاج برات) روزپنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۹۳ از ساعت ۱۵ الی ۱۶/۳۰ درمسجدموسی ابن جعفر(ع) واقع درسی متری جی برگزارمی شود. 

۱ – مراسم ختم مرحومه مغفوره زینب ولدخانی (همسر مرحوم حاج علی عباسی)روزچهارشنبه ۳ اردیبهشت ماه ۹۳ ازساعت ۱۶ الی ۱۷/۳۰ در مسجدموسی ابن جعفر(ع) واقع درخیابان سی متری جی برگزار می شود.


تصاویرجدید روزهای زیبای بهاری از جوشقان ساوه

بدون نظر

تصاویرجدید روزهای زیبای بهاری ازجوشقان ساوه

 

IMG_20140410_172320IMG_20140410_172503IMG_20140410_174227IMG_20140411_104024IMG_20140411_104034IMG_20140411_104041IMG_20140411_121731IMG_20140411_124746


مراسم اولین سالگرد معلم ومربی عزیزمان امیرحسین فردی

بدون نظر

مراسم اولین سالگرد معلم ومربی عزیزمان زنده یاد امیرحسین فردی روز جمعه ۵ اردیبهشت ماه ۹۳ ازساعت ۱۶ الی ۱۸ درمسجد جوادالائمه(ع) واقع درخیابان حاجیان برگزار می گردد.

1st-fardi-banner-578x330