بایگانی برای ژوئن, 2014

شهید چمران به عنوان افتخار شهرستان ساوه و بخش نوبران

بدون نظر

80841t

 نماینده مردم ساوه و زرندیه گفت: سردار شهید اسلام شهید دکتر چمران بذر ایثار، استقامت و عرفان را در خاک میهن پاشید.

شهلا میرگلوبیات در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه مرکزی به مناسبت فرا رسیدن ۳۱ خردادماه سالروز شهادت شهید دکتر چمران اظهار داشت: نتیجه مجاهدت، ایستادگی، ایمان و امید این شهید سرافراز میهن اسلامی در خاک میهن ریشه دوانیده و به بار نشسته و با الطاف خدای تعالی همواره سایه‌گستر خواهد ماند.

وی به شخصیت علمی و سیاسی شهید چمران اشاره کرد و گفت: شهید چمران یکی از نخبگانی بود که علاوه بر ویژگی‌های خاص علمی، سیاسی، نظامی و عرفانی، در حوزه‌های گوناگون تأثیرگذار بود و با مطالعه در سیره این شهید والامقام می‌توان به خوبی فهمید که وی نماد مدیریت جهادی است.

دبیر فراکسیون نخبگان مجلس نهم تعهد، تخصص، علم و ایمان، روحیه جهادی با پرهیز از مسایل حاشیه‌ای و کار خالصانه را از ویژگی‌های بارز شهید چمران دانست و تصریح کرد: در شخصیت شهید دکتر چمران همین بس که امام راحل عظیم‌الشأن در پیامی که به مناسبت شهادت آن سردار سرافراز ایران فرمودند، وی را جنگجویی پرهیزکار و معلمی متعهد معرفی کردند که کشور اسلامی ما به او و امثال او احتیاج مبرم داشت.

وی به فعالیت های تحقیقاتی، پژوهشی شهید چمران اشاره کرد و افزود: شهید چمران با کوله‌باری از دانش و علم در سخت‌ترین شرایط جنگ و در حالی که در اوج درگیری با دشمن بود دست از کارهای تحقیقاتی و پژوهشی برنمی‌داشت و این بیانگر مدیریت استثنایی او در جنگ بود.

وی آشنایی بیشتر با زوایای شخصیتی شهید دکتر چمران و انجام کارهای تحقیقاتی در زندگینامه، مبارزات و اندیشه‌های این دانشمند فرزانه را خواستار شد و تصریح کرد: شهید دکتر چمران الگوی بی‌بدیل و تمام عیار در عرصه‌های علمی است و ابعاد زندگی ایشان در خدمت به کشور و نظام اسلامی همچون چراغی فروزان پیش روی جامعه دانشگاهی و نخبگان قرار دارد.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در ادامه از شهید چمران به عنوان افتخار شهرستان ساوه و بخش نوبران یاد کرد و افزود: تقدیم صدها شهید از آغاز انقلاب اسلامی تاکنون و نیز هزاران ایثارگر از این دیار دلیلی بر ولایی بودن و همراهی کردن مردم این منطقه با انقلاب و رهبری است.

شهید دکتر چمران در دوران جنگ تحمیلی چندین بار مجروح شد و نهایتا در ۳۱ خرداد ۱۳۶۰ در منطقه دهلاویه بر اثر اصابت ترکش خمپاره به درجه رفیع شهادت رسید.


خبر خوش برای اهالی جوشقان ساوه و روستاهای همجوار

بدون نظر

 

واحد دندانپزشکی درمانگاه جوشقان ساوه پس از سالها تعطیلی فعالیت خود را آغاز نمود،

 

 

SAM_1405SAM_1409IMG_0133

 

 

پس از دیدارسرکارخانم  دکتر شهلا میرگلوبیات نماینده مردم شهرستان ساوه وزرندیه درمجلس شورای اسلامی ایران و مسئولین شهرستان ساوه و بخش نوبران وغرق آباد از روستای جوشقان ساوه درروز ۱۵خرداد ۹۳ مشکلات فراوان این روستا توسط آقایان  محمدرضاخلجی رئیس شورای اسلامی روستای جوشقان و مهندس مسعود(رضا) ملک لو ازاعضای کانون جوشقانیان به اطلاع نماینده محترم ومسئولین رسید،

با پیگیری  وتلاش قابل تقدیر دکتر میرگلوبیات نماینده محترم مجلس  وبه همت اداره بهداشت درمان شهرستان ساوه بلافاصله فعالیت دندانپزشکی درمانگاه روستای جوشقان ساوه با اعزام پزشک آغاز گردید.

  درمانگاه روستای جوشقان ساوه با داشتن نیم قرن سابقه علاوه بر جوشقان تمام روستاهای همجوار از خدمات وامکانات آن استفاده می نمایند.

لازم است علاوه بر نماینده محترم  از زحمات اداره بهداشت درمان شهرستان ساوه ، پزشکان وکارکنان این واحد درمانی تقدیر نماییم.


خوش آمدید:به روستای جوشقان ساوهWelcome to www.joshghan.ir

۷۱ نظر

 

Untitled


جشن نیمه شعبان درجوشقان ساوه

۲ نظر

IMG_0182IMG_0175IMG_0174 IMG_0165IMG_0169IMG_0212IMG_0211IMG_0161


بازدید حجت السلام هنرمند از عملیات ساخت امامزاده هاشم(ع)جوشقان ساوه

بدون نظر

download

 

روز جمعه ۲۳ خرداد ۹۳ در سالروز میلاد منجی عالم امام مهدی(عج) حجت السلام حسن هنرمند مدیرکل بنیادشهید وامورایثارگران استان مرکزی ازعملیات ساخت امامزاده هاشم(ع) جوشقان ساوه بازدید نمود و مجریان طرح درموردکارهای انجام شده توضیحات لازم ارائه نمودند.

دراین بازدید حاج آقای شهیدی ازخیرین منطقه وحاج نبی محمودی فر ومحمدشریعت بهادری حضورداشتند.


منم و تو (ازنوشته های عزیزمان علی اکبرقلیچ خانی بخش ششم)

بدون نظر

 تو خورشیدی و سر جای خودت ایستاده ای . همیشه همانجایی و خواهی بود تو ثابتی، و اگر بچرخی فقط به دور خودت می‌گردی.

 اینکه روی از خورشید بر میگرداند منم ، اهل زمین . به اقتضای زمینی بودنم است که روی از تو گاهی برگردانده ام.

 

 

 باز دوباره درگیر همان اشتباه جاهلانه گشته ایم، این که بخواهیم تو دور ما بگردی.

این که تو به ما نیاز داری، این که ما ثابتیم و تو متغیر،
این که تو را نمی بینیم، حتما تو رفته ای نه ما .

 

 

 

شب ، رو برگرداندن زمین است از جناب خورشید. وگرنه خورشید و تاریکی؟  باز منت می گذاری به سر تاریک پرستان و ماه را کمی عنایت می کنیش تا نور تو را بازبتاباند به شب‌دوستان.

 

 

 به روی‌برگشتگان از خودت هم لطف تو هست .

 

 

 هر که ماه را می بیند می فهمد که خورشید هست و تابشش برقرار.

 

 

 

از شب های آخر ماه می ترسم، آن زمان که ماه و زمین قرار بی وفایی به خورشید می کنند . ماه هم می رود  و شب ، تاریک تاریک می شود بر شب دوستان زمین مانده…

 

 

 ما کمی  وضع مان بهتر است خدا را شکر.  ما پشت ابر مانده ایم، حضرت خورشید رابه لطف اسلام داریم، ولی پشت ابر.

 

 

 و منم که پشت ابرها مانده ام. چه ابری ؟

 

 

 

فکر کنم خودم خریده ام. چتر و کلاه آفتاب گیرم ، گذاشته ام به روی سر،که عقل من ز سوز آفتاب  پر انرژی ات، امان گیرد.
فکرکنم همان عینک دودی ام باشد، همان که خود خریده ام و هر کجا به جلوه تو می‌رسم می‌زنم،
فکر کنم سقف خانه خودم باشد. همان که خود ساخته ام.
فکر کنم ابر آرزوهای خودم باشد همان هر که روز و شب برای اویم  .
فکر کنم شهر بدی برای زیستن انتخاب کرده ام ، خودم انتخاب کرده ام …
هر چه هست از خودم .و گرنه هیچ ابر نیامده که توانسته پهنای بزرگی خورشید را بگیرد.

 

 

 شهرهای تمام آفتابی هم هست. مثل ۷ شهر عطار.  

 

 

 

اگر به خنکای ابر خوشم، اگر از تابش مستقیم خورشید هراسانم، اگر دنبال سایه ام، همین جا که هستم بهترین جاست.

 

 

 

راستش را بخواهی که خودت هم خوب می دانی من اینطوری ام، اهل آفتاب کفر سوز نیستم . نم شرک را دوست دارم . از خشکی لبان عطشناک توحید ناب بیزارم.  وگرنه برای رسیدن به تو زیاد راهی نیست، همین  ابر اگر کمی بالاتر رود او هم بخار می شود و من ناتوانم که نمی توانم به روی ابرها سفر کنم . من از ابرکمترم.

 

 

  و تو می دانی که من اینطوری ام وگرنه حضرت خورشید به فکر دانه زیر خاک هم هست .میل تو و اشتیاق دانه به توست که از لایه های سخت خاک می کشاندش بیرون. اشتیاق به تو او را به جنگ با سیاهی ها می‌کشاند هر چه ظلمت است و لایه های آن ، کنار می زند تا به خورشید سلام کند و من از دانه ای کمترم.

 

 

 سلام به شبنم که از گرمای تو، خودش را فنای آسمان می کند. من از شبنمی کمترم.

 

 

  سلام به دانه های زیر خاک، که برای بودن در زمره دوستدارانت به جنگ خاک می روند، زمین می‌شکافند ، خود را از زمین می رهانند که به سمت تو قد کشند، به سمت تو برگ درآرند، بار دهند، میوه دهند، سر به آسمان، رشدشان در جهت نور تو، ثمرشان برای هرکه زیر نور توست.

 

 

 سلام به درختان بسیار بلند که فقط سمت تو قد می کشند.

 

 

 سلام به پرندگانی که می توانند اوج بالاتری از ابر داشته باشند، خوش به حالشان.

 

 

 

سلام به باد که برباد دهنده ابرهاست . سلام به هر چه و هر کس که دوست داردت .

 

 

 و با هزار عذر و معذرت ، سرم بخاک ، چشم به زیر پای تو  تا نفسی یار شود ترانه اش کنم :سلام به حضرت عالی‌ات  که می شناسی ام  و باز اجازه این همه ادعا می دهی.

 

 

 من و  کم تحرکی من،

بی میلی رسیدن به تو را مخفی کرده ام در پس لفافه های ادعای پوچ لاف عشق تو .

خوش به حال حافظ که گفت
غلام همت دردی کشان یکرنگم
نه آن گروه که ازرق لباس و دل سیه اند

 

 

 عیب را به تو می گیرم که غایبی . و امان از دست من و من های شبیه من.

 

 

تو همانی که “عمیت عین لاتراک”.

 

 

 ببخش که گفته ام تو می آیی ،  تو آمده ای، تو آمده بودی ، تو از قبل بوده ای ، تو خود بودنی ، خود وجودی.

اف بر من بی وجود ، بر من بی تو ، بر من غایب از تو .

 

 

  کجایی توبه تا مرا برگردانی، کجایی اشک ، کجایی غم تنگ غروب عاشقانه‌ها، کجایی بیچارگی، کجایی نفس عاجزانه . کجایی عرق شرم ذلیلانه،  کجایی کجایی؟

 

 

بیایید عظم البلاء بخوانیم. برح الخفاء  شکوه کنیم، وانقطع الرجاء بگرییم، ومنعت اسماء را ناله کنیم… اسیر شدیم، بدجور  گرفتاریم. الغوث.  خواهشم این است درکم کن، درکم کن ، درکم کن…

مثل دانه خشک زیر خاک،  فکر می کنم که تو باید بیایی

 

مرا به فکر اشتباه و جاهلم ببخش…


خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران ایرنا ازشهیدفریدون قلیچ خانی می گوید

۲ نظر

گذری بر زندگی نامه شهید فریدون قلیچ خانی از ساوه

ساوه- ایرنا- خانواده شهدا درس استقامت را به ما می آموزند و چنان از خود صبوری نشان می دهند که انسان را به حیرت فرو می ‏برند.

ˈکیما سیاهپورˈ مادر شهید فریدون قلیچ خانی یکی از این خانواده هاست که با ۷۶ سال سن با وجود از دست دادن بینایی همچنان دلی روشن در راه ولایت و رهبری دارد.

مادر شهید در باره فرزندش می گوید : فریدون سال ۱۳۳۶ در خرمشهر به دنیا آمد و با آغاز جنگ تحمیلی به روستای جوشقان شهرستان ساوه مهاجرت کردیم.

وی اظهار کرد : فریدون نخستین شهید این روستا در جنگ تحمیلی بود که شهادت او الگویی برای ده ها جوان دیگر جوشقان شد تا برای دفاع از میهن اسلامی در جبهه ها حاضر شوند.

وی افزود: پسرم وصیت کرد که پس از شهادت ، او را در گلزار روستای جوشقان ساوه به خاک بسپارید.

سیاهپور بیان کرد: این شهید از همان کودکی همواره عشق به خداوند، عاشورا و ذکر مصیبت امام حسین(ع) و پیروی از امام خمینی(ره) را داشت.

وی گفت: ایمان راسخ و عشق به خدا، یاد و نام شهدا را ماندگار کرده و عشقی که در قلب مردم ایران نسبت به شهدا شعله ور شده است، ماندگاری یاد و نام شهدا را روز به روز بیشتر می کند.

وی ادامه داد: پسرم دارای اخلاقی نیکو و خوشرو بود و هر زمان که به مرخصی می آمد، با وجود داشتن وقت کم جویای احوال فامیل و دوستان می شد.

سیاهپور اظهار کرد: شوذب قلیچ خانی (پدر شهید فریدون قلیچ خانی) درد کشیده از جور طاغوت ستمگر و از خدمتگزاران انقلاب اسلامی بود.

این مادر شهید ادامه داد: پیام اطاعت از ولایت به عنوان پیام ماندگار شهداست و اگر رشادت های شهدا نبود امروز امنیت و آرامش در جامعه حاکم نبود.

وی گفت: فریدون سال ۱۳۵۹ بر اثر اصابت گلوله تیربار گشتی هوایی دشمن در دفاع از خرمشهر به شهادت رسید.

به گفته وی، تامل در وصیت نامه این شهید سندی گویایی برای شناخت بیشتر تمامی شهداست.

** بخشی از وصیت نامه سردار جهاد شهید فریدون قلیچ خانی:

شهادت بالاترین اجر الهی برای انسانی است که در راه خدا مبارزه می کند. مادر جان، بعد از مرگ جسدم را در لباس رزمم بپیچید و در زادگاه پدرم در روستای جوشقان ساوه به دل خاک بسپارید و بعد از مرگ برای من گریه راه نیاندازید تا روحم در دنیای دیگر شاد باشد.

جوشقان از روستاهای بخش نوبران شهرستان ساوه است و زادگاه پدران، مادران، همسران و بستگان ۴۲ شهید گرانقدر است.


همایش شعرانتظار استان مرکزی

بدون نظر

 

هفتمین همایش شعر انتظار استان مرکزی با حضور شاعران و فرهیختگان کشور و استان به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی زرندیه و مجتمع پذیرایی ستاره شمال در سالن اجتماعات فرمانداری زرندیه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد زرندیه در این همایش ضمن تبریک به مناسبت اعیاد شعبانیه، گفت: دبیرخانه هفتمین همایش شعر انتظار استان مرکزی از اردیبهشت امسال در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی زرندیه تشکیل و با طراحی، تهیه و توزیع فراخوان فعالیت خود را آغاز کرد.

احمد جوانمرد افزود: پس از پایان مهلت اعلام شده تعداد ۱۷۳ اثر از ۷۴ شاعر از سراسر استان مرکزی و دیگر استان‌های کشور توسط این دبیرخانه وصول شد.

وی اضافه کرد: آثار واصله در دو مرحله توسط هیئت داوران استانی و خارج از استان مورد بررسی قرار گرفت که در مجموع به دلیل استانی بودن همایش، برای جلوگیری از تضییع حق شعرای استان، اشعار شاعران دیگر استان‌ها از دور خارج و اشعار باقیمانده در موضوعات انتظار و آزاد و در سبک‌های کلاسیک و نو، مورد ارزیابی واقع شد.

دبیر هفتمین همایش شعر انتظار استان مرکزی با بیان اینکه سه اثر به عنوان اثر اول تا سوم و هفت اثر به عنوان آثار برگزیده انتخاب شدند، ابراز امیدواری کرد: با برگزاری چنین همایش‌هایی علاوه بر جلب رضایت حقتعالی، حضرت ولیعصر(عج)، شعرای قابل و توانمند استان و عموم مردم استان مرکزی، قدمی هرچند ناچیز در راستای ترویج فرهنگ انتظار و مهدویت برداریم.

به گزارش ایسنا، شعرخوانی شعرای استان و سید حمیدرضا برقعی شاعر آئینی کشور و اجرای برنامه توسط گروه تواشیح یاسین ساوه از دیگر برنامه‌های این همایش بود.

در پایان این همایش از سمانه میرزائیان از دلیجان به عنوان نفر برتر با اهدا لوح تقدیر، تندیس و مبلغ چهار میلیون ریال، آزاده آرامی به عنوان نفر دوم از ساوه با اهدا لوح تقدیر، تندیس و مبلغ سه میلیون ریال و زهرا محمودی از ساوه به عنوان نفر سوم با اهدا لوح تقدیر، تندیس و مبلغ دو میلیون ریال و همچنین از سمیرا یکه‌تاز و ولی‌الله صفری از زرندیه، میلاد تقوی‌راد از اراک، غزاله مرادی، مهدی منصوری و حسین مهدی از ساوه و محمد زارعی از دلیجان به عنوان نفرات برگزیده با اهدای لوح و مبلغ ۵۰۰ هزار ریال تجلیل به عمل آمد.


خجسته میلاد منجی عالم بشریت حضرت امام مهدی (عج) مبارک باد

بدون نظر

download


دلم گرفته خدایا درانتظار فرج ( نوشته عزیزمان آقای رضا فضلی)

۵ نظر


دلم گرفته خدایا در انتظار فرج

 

 

دو دیده ام شده دریا در انتظار فرج

هنوز می رسد از کوچه های شهر حجاز

صدای گریه زهرا در انتظار فرج

هنوز در همه عالم میان دشمن و دوست

علی است بی کس و تنها در انتظار فرج

هنوز می رسد از چاه های کوفه به گوش

صدای ناله مولا در انتظار فرج

هنوز ناله کشد از جگر امام حسن

گشوده دست دعا را در انتظار فرج

هنوز پرچم سرخ حسین منتظر است

گشوده چشم به صحرا در انتظار فرج

هنوز می رسد آوای دلربای حسین

ز نوک نیزه اعدادر انتظار فرج

هنوز تشنه لبان اشکشان بود جاری
کنار کشته سقا در انتظار فرج

هنوز خون شهیدان کربلا جاری است
ز چشم زینب کبرا در انتظار فرج

هنوز ناله “میثم” رسد به گوش که هست
چو چشم فاطمه ، دنیا در انتظار فرج

 


نوشته :  عزیزمان آقای رضا فضلی


مراسم بزرگداشت مرحومین خرداد۹۳جوشقان ساوه(باعرض تسلیت به بازماندگان)

۲ نظر

۳ – مراسم ختم مرحوم مغفورحاج سیدمهدی میرآفتابی (پدرهمسرگرامی آقای مرتضی شریعت بهادری) روزچهارشنبه ۲۱خرداد۹۳ ازساعت ۱۸ الی ۱۹/۳۰ درمسجد نور واقع درمیدان فاطمی برگزارمی شود.

۲ – مراسم ختم مرحوم مغفور حاج محمودقلیچ خانی (فرزند مرحوم مشهدی احمدعلی قلیچ خانی وبرادرشهیدگرانقدرمرتضی قلیچ خانی) چهارشنبه ۹۳/۳/۱۴  ازساعت ۱۶ الی۱۷/۳۰ درمسجدرسول اکرم(ص) واقع درجهانشهرکرج برگزار می شود.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

۱ – مراسم ختم مرحوم مغفور جوان ناکام سعید ولدخانی ( فرزندگرامی مرحوم حاج شیخ احمدولدخانی) روزشنبه۹۳/۳/۱۰ از ساعت ۱۴ الی ۱۵/۳۰ در مسجدجامع شهرک قدس(غرب) واقع درشهرک قدس(غرب) بلوارفرحزادی روبروی مجتمع تجاری میلادنوربرگزار می شود.


یاداشتهای یک خبرنگارساوجی( آقای علی فرقانی)از بازدید نماینده مردم ساوه وزرندیه ازروستای جوشقان

۲ نظر
80271
یادداشتهای یک خبرنگار ساوجی
علی فرقانی خبرنگار خبرگزاری ایسنا استان مرکزی
نماینده مردم ساوه و زرندیه از نگاه توسعه‌گرایانه به روستاها و توجه به مناطق کمتر توسعه‌یافته در بودجه سال جاری خبر داد.شهلا میرگلوبیات در جریان بازدید از روستای جوشقان از توابع بخش نوبران ساوه با تأکید بر توجه مجلس و دولت به روستاها اظهار داشت: رسیدگی به مناطق محروم و روستاها و نیز ارتقای شاخص‌های سلامت بیشترین و مهمترین بخش بودجه سال ۹۳ است. 

وی آبرسانی به روستاها، افزایش میزان آسفالت راه روستایی، تقویت خدمات روستایی با ارائه تسهیلات و توجه به تولید و اشتغال پایدار را از نقاط مثبت بودجه سال ۹۳ دانست و اظهار داشت: لازم است مسئولان دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان برای دریافت سهم بیشتر خود از اعتبارات تلاش و پیگیری کنند.

 

وی با درخواست از دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها تصریح کرد: شوراها و دهیاران به عنوان بازوان دولت در روستاها به تعامل با مسئولان پرداخته و ضمن پیگیری مشکلات مناطق روستائی در حوزه راه، برق، آب، گاز، فضاهای بهداشتی و درمانی، آموزشی و ورزشی، رفاهی و تفریحی به فکر ایجاد اشتغال پایدار باشند تا توسعه‌یافتگی متوازن روستایی را شاهد باشیم.

 

نماینده مردم ساوه زرندیه تصریح کرد: سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال در روستاها بهترین راهکار برای مهاجرت از شهرها به مناطق روستایی است که منجر به پویایی و خلاقیت جوانان خواهد شد.

 

وی در ادامه با اشاره به موضوع اقتصاد مقاومتی که از منویات مقام معظم رهبری است، گفت: اقتصاد مقاومتی که توسط مقام معظم رهبری بیان شده تنها یک شعار نیست بلکه راهبردی اساسی برای برطرف شدن مشکلات اقتصادی کشور است.

 

وی با بیان اینکه روستاها از کانون‌های تحقق اقتصاد مقاومتی هستند، تصریح کرد: بخش مهمی از تولیدات کشور ما به ویژه در عرصه کشاورزی و دامداری در روستاها رقم می‌خورد و حمایت از تولید از ارکان اقتصاد مقاومتی است.

 

میرگلوبیات در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت یاد و خاطره ۵۰ شهید و سه هزار ایثارگر روستای جوشقان ساوه، اظهار داشت: مردم انقلابی و ولایی این روستا همواره پشتیبانی خود را در دفاع از آرمان‌های انقلاب و رهبری اعلام کردند و در تمامی عرصه‌های انقلاب حضوری فعال داشته‌اند.

 

وی اضافه کرد: مردم این روستا شایسته ارائه بهترین خدمات هستند که با امید به خدا و تلاش مسئولان گام‌های مؤثری در برطرف شدن مشکلات روستای شهیدپرور جوشقان برداشته خواهد شد.

 

به گزارش ایسنا، در جریان این بازدید بخشدار بخش نوبران و رئیس شورای اسلامی روستای جوشقان با گزارشی از اقدامات انجام شده در این روستا به بیان مشکلات و انتظارات مردمی پرداختند.

 

در ادامه نماینده مردم ساوه و زرندیه و جمعی از مسئولان از عملیات ساخت آستان مقدس امامزاده هاشم(ع) این روستا بازدید و از نزدیک در جریان روند احداث آن قرار گرفتند.

نویسنده : علی فرقانی


گزارش پورتال شهر الکترونیک ساوه ازسفر دکترمیرگلوبیات به روستای جوشقان ساوه

۱ نظر

آخرین اخبار

 

نماینده مردم ساوه و زرندیه از نگاه توسعه‌گرایانه به روستاها و توجه به مناطق کمتر توسعه‌یافته در بودجه سال جاری خبر داد.

شهلا میرگلوبیات در جریان بازدید از روستای جوشقان از توابع بخش نوبران ساوه با تأکید بر توجه مجلس و دولت به روستاها اظهار داشت: رسیدگی به مناطق محروم و روستاها و نیز ارتقای شاخص‌های سلامت بیشترین و مهمترین بخش بودجه سال ۹۳ است.

 

وی آبرسانی به روستاها، افزایش میزان آسفالت راه روستایی، تقویت خدمات روستایی با ارائه تسهیلات و توجه به تولید و اشتغال پایدار را از نقاط مثبت بودجه سال ۹۳ دانست و اظهار داشت: لازم است مسئولان دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان برای دریافت سهم بیشتر خود از اعتبارات تلاش و پیگیری کنند.

 

وی با درخواست از دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها تصریح کرد: شوراها و دهیاران به عنوان بازوان دولت در روستاها به تعامل با مسئولان پرداخته و ضمن پیگیری مشکلات مناطق روستائی در حوزه راه، برق، آب، گاز، فضاهای بهداشتی و درمانی، آموزشی و ورزشی، رفاهی و تفریحی به فکر ایجاد اشتغال پایدار باشند تا توسعه‌یافتگی متوازن روستایی را شاهد باشیم.

 

نماینده مردم ساوه زرندیه تصریح کرد: سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال در روستاها بهترین راهکار برای مهاجرت از شهرها به مناطق روستایی است که منجر به پویایی و خلاقیت جوانان خواهد شد.

 

وی در ادامه با اشاره به موضوع اقتصاد مقاومتی که از منویات مقام معظم رهبری است، گفت: اقتصاد مقاومتی که توسط مقام معظم رهبری بیان شده تنها یک شعار نیست بلکه راهبردی اساسی برای برطرف شدن مشکلات اقتصادی کشور است.

 

وی با بیان اینکه روستاها از کانون‌های تحقق اقتصاد مقاومتی هستند، تصریح کرد: بخش مهمی از تولیدات کشور ما به ویژه در عرصه کشاورزی و دامداری در روستاها رقم می‌خورد و حمایت از تولید از ارکان اقتصاد مقاومتی است.

 

میرگلوبیات در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت یاد و خاطره ۵۰ شهید و سه هزار ایثارگر روستای جوشقان ساوه، اظهار داشت: مردم انقلابی و ولایی این روستا همواره پشتیبانی خود را در دفاع از آرمان‌های انقلاب و رهبری اعلام کردند و در تمامی عرصه‌های انقلاب حضوری فعال داشته‌اند.

 

وی اضافه کرد: مردم این روستا شایسته ارائه بهترین خدمات هستند که با امید به خدا و تلاش مسئولان گام‌های مؤثری در برطرف شدن مشکلات روستای شهیدپرور جوشقان برداشته خواهد شد.

 

به گزارش ایسنا، در جریان این بازدید بخشدار بخش نوبران و رئیس شورای اسلامی روستای جوشقان با گزارشی از اقدامات انجام شده در این روستا به بیان مشکلات و انتظارات مردمی پرداختند.

 

در ادامه نماینده مردم ساوه و زرندیه و جمعی از مسئولان از عملیات ساخت آستان مقدس امامزاده هاشم(ع) این روستا بازدید و از نزدیک در جریان روند احداث آن قرار گرفتند.


گزارش خبرگزاری ایسنا از سفرنماینده مردم ساوه وزرندیه به جوشقان ساوه

۲ نظر
 80271

نماینده مردم ساوه و زرندیه از نگاه توسعه‌گرایانه به روستاها و توجه به مناطق کمتر توسعه‌یافته در بودجه سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی شهلا میرگلوبیات در جریان بازدید از روستای جوشقان از توابع بخش نوبران ساوه با تأکید بر توجه مجلس و دولت به روستاها اظهار داشت: رسیدگی به مناطق محروم و روستاها و نیز ارتقای شاخص‌های سلامت بیشترین و مهمترین بخش بودجه سال ۹۳ است.

وی آبرسانی به روستاها، افزایش میزان آسفالت راه روستایی، تقویت خدمات روستایی با ارائه تسهیلات و توجه به تولید و اشتغال پایدار را از نقاط مثبت بودجه سال ۹۳ دانست و اظهار داشت: لازم است مسئولان دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان برای دریافت سهم بیشتر خود از اعتبارات تلاش و پیگیری کنند.

وی با درخواست از دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها تصریح کرد: شوراها و دهیاران به عنوان بازوان دولت در روستاها به تعامل با مسئولان پرداخته و ضمن پیگیری مشکلات مناطق روستائی در حوزه راه، برق، آب، گاز، فضاهای بهداشتی و درمانی، آموزشی و ورزشی، رفاهی و تفریحی به فکر ایجاد اشتغال پایدار باشند تا توسعه‌یافتگی متوازن روستایی را شاهد باشیم.

نماینده مردم ساوه زرندیه تصریح کرد: سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال در روستاها بهترین راهکار برای مهاجرت از شهرها به مناطق روستایی است که منجر به پویایی و خلاقیت جوانان خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به موضوع اقتصاد مقاومتی که از منویات مقام معظم رهبری است، گفت: اقتصاد مقاومتی که توسط مقام معظم رهبری بیان شده تنها یک شعار نیست بلکه راهبردی اساسی برای برطرف شدن مشکلات اقتصادی کشور است.

وی با بیان اینکه روستاها از کانون‌های تحقق اقتصاد مقاومتی هستند، تصریح کرد: بخش مهمی از تولیدات کشور ما به ویژه در عرصه کشاورزی و دامداری در روستاها رقم می‌خورد و حمایت از تولید از ارکان اقتصاد مقاومتی است.

میرگلوبیات در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت یاد و خاطره ۵۰ شهید و سه هزار ایثارگر روستای جوشقان ساوه، اظهار داشت: مردم انقلابی و ولایی این روستا همواره پشتیبانی خود را در دفاع از آرمان‌های انقلاب و رهبری اعلام کردند و در تمامی عرصه‌های انقلاب حضوری فعال داشته‌اند.

وی اضافه کرد: مردم این روستا شایسته ارائه بهترین خدمات هستند که با امید به خدا و تلاش مسئولان گام‌های مؤثری در برطرف شدن مشکلات روستای شهیدپرور جوشقان برداشته خواهد شد.

به گزارش ایسنا، در جریان این بازدید بخشدار بخش نوبران و رئیس شورای اسلامی روستای جوشقان با گزارشی از اقدامات انجام شده در این روستا به بیان مشکلات و انتظارات مردمی پرداختند.

در ادامه نماینده مردم ساوه و زرندیه و جمعی از مسئولان از عملیات ساخت آستان مقدس امامزاده هاشم(ع) این روستا بازدید و از نزدیک در جریان روند احداث آن قرار گرفتند.

80272t

 

 


نماینده مردم ساوه و زرندیه:رسیدگی به مناطق محروم وروستاها وسلامت مهمترین بخش بودجه سال ۹۳ می باشد

۳ نظر

دکتر شهلامیرگلوبیات نماینده شهرستان ساوه وزرندیه در بازدید از روستای جوشقان در دیدار بامردم این روستا درمسجد محمدرسول ا…..(ص) باتاکید برتوجه مجلس ودولت به روستاها  اعلام نمودند  رسیدگی به مناطق محروم وروستاها وسلامت بیشترین ومهمترین بخش بودجه سال ۹۳ می باشد.

ایشان با بزرگداشت سالگرد عروج ملکوتی امام خمینی (ره) وقیام ۱۵ خرداد با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری براتکا به نیروهای داخلی واستفاده از تمام ظرفیتهای داخلی را بهترین راه مقابله باتحریمها می باشد.

دکترمیرگلوبیات درادامه با گرامیداشت یاد خاطره ۵۰ شهید وسه هزار ایثارگر جوشقان ساوه ،ایجاد دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه را یکی از طرحهای مهم  می باشد که در آینده  دربخش سلامت ثمرات بزرگی برای روستاها خواهدداشت،

نماینده شهرستان ساوه وزرندیه درمجلس شورای اسلامی با اعلام تامین بودجه  عملیات بهسازی جاده بیات بزودی آغاز خواهدشد ، وی از مصوب شدن طرح راه آهن قم .ساوه .قزوین دروزارت راه خبرداد.

 آقای مهندس عاشوری بخشداربخش نوبران ومدیران شهرستان ساوه .غرق آباد ونوبران  دراین مراسم حضورداشتند،

دراین دیدار محمدرضاخلجی رئیس شورای اسلامی روستای جوشقان ومهندس ملک لو باخیرمقدم گویی به مهمانان به مشکلات این روستا اشاره نمودند.

درادامه آقای مهندس شریفی رئیس جهادکشاورزی شهرستان ساوه وآقای مهندس حسینی رئیس بنیاد مسکن ساوه در مورد مشکلات جوشقان ساوه وکارهای دردست اقدام توضیحاتی دادند.

خانم دکترمیرگلوبیات ومهندس عاشوری وهمراهان سپس ازعملیات ساخت امامزاده هاشم(ع) دیدن نموده وتوسط مجریان طرح توضیحاتی داده شد.

 

IMG_0065IMG_0066IMG_0085IMG_0095IMG_0105IMG_0101IMG_0083IMG_0124IMG_0126IMG_0133

 

IMG_0120